Retur

Retur produse

  1. Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este ce v-ați dorit, sau nu coresponde din punct de vedere calitativ, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a primi contra-valoarea lui (mai puțin cheltuielile aferente returului) într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
  2. Bijuteriile personalizate, datorita faptului că sunt create și produse la comandă, ele nu pot fi returnate (în conformitate cu legislația în vigoare). Astfel, bijuteriile care sunt create și realizate doar la comandă - nu se pot returna.
  3. Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru cât mai repede pe adresa de mail vanzari@manucu.ro , sau la numerele de telefon: 0754483153 / 0748549643. Toate costurile implicate în înlocuirea produsului vor fi suportate de către noi.
  4. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către dumneavoastra.
  5. Produsele pot fi schimbate în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziției online, doar însoțite de factura fiscala și doar în cazul în care acestea prezintă defecte de manoperă, nu au fost purtate și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă.
    Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art. 16 (1) din legea 449/ 2003 (12), dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul înlocuirii produsului, nu se garantează livrarea aceluiași model, ci a unui produs similar, având o valoare echivalentă.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.


Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:
1. Sa ne comunicati motivul returnării produselor, pe adresa  de email  vanzari@manucu.ro , sau la numerele de telefon-whatsapp: 0754483153 / 0742150759/ 0742032235.
2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.
3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție.
4. Expediați coletul pe adresa:
   SC MANUCU S.R.L.  Str.Crinului, nr.24, Loc. Ludus, Jud.  Mures.

5. Expediati  coletul prin firma de  curierat sau posta.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 30 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat de cumparator.